[...] II 12:00 -Szynka z indyka 50g -Banan 100g -Chleb zytni razowy 100g -Orzechy wloskie 40g -Ser twarogowy póltlusty 50g (b-30.9 t-29.27 ww-84 kcal-690.9) Jeśli zgadza się białko to zostaw , jeśli nie to zostaw sam twaróg w ramach białka.Warzywa ! MNiej orzechów Posilek I (Przed treningowy) 15:30 -Ryz brazowy 150g -Mieso z piersi kurczaka 80g [...]
[...] ćwiczyć poniedziałek/środa/piątek. Chciałbym zacząć jak najszybciej, bo i tak zbyt długo się obijałem. A oto ułożona przeze mnie dieta: Śniadanie I - Płatki owsiane 50 g (6 białko, 4 tłuszcze, 31 węglowodany, 183 kcal) - Mleko spożywcze 2% tłuszczu 250 g (9 białko, 5 tłuszcze, 12 węglowodany, 128 kcal) - Ser twarogowy półtłusty 80 g (15 białko, [...]
Każdy mówi o jedzeniu a mi tego brakuje wiec zaczne zapisywać co tam sobie jem bo chyba po to jest dziennik wiec patrzcie na moje błędy i prosze o pomoc (zaczne wypisywać akurat mam czas 2 tyg w domu ) a)odrazu pytanie cy robiąć mase ile potrzebuje białka ? b)czy musze odpuśćić mamuśi obiadków ? c) ile potrzebuje weg? Potrzebuje jakies [...]
a ode mnie taka uwaga : białko wyciągaj z mięsa/ryb/jajek. Proch zostaw w spokoju, bo 130g białka możesz spokojnie z jedzenia wyciągnąć, a do tego 30-50g dziennie odżywki to raczej za dużo... zwłaszcza dla "zwykłej" kobiety Mleko 0.5% zastąp jakimś lepszym i uważaj na musli sklepowe i ich skład. a Hetavel zapewne chodziło o tematy podwieszone [...]
Bzyku te gofry jak robiles? Składnik na gofry: - 1 jajko - 60g mąki ryżowej - pół łyżeczki proszku do pieczenia - trochę mleka dla rozrzedzenia konsysntecji Białko ubijamy na pianę, potem dodajemy żółto, mąkę i proszek do pieczenia. Miksujemy i dodajemy mleko, aby było w miarę płynne. Z całości wyszły mi 2 dobrze zbite chrupiące gofry. Na górę [...]
Szejka można modyfikować na nieskończoną ilość sposobów :-). Ja teraz daje 35g wpc i 15g kazeiny i konsystencja jeszcze lepsza. A gofry praktycznie z ciasta naleśnikowego, tylko osobno ubijam białko, potem dodaję żółtko, mąkę, mleko i wodę dla odpowiedniej konsystencji. No i dodatkowo proszek do pieczenia.
Fałszowane odżywki białkowe? Prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko Z dużym zainteresowaniem śledzę dyskusję jaka na forum czasopisma dla kulturystów i osób aktywnych fizycznie oraz stron internetowych rozpoczęła się w sprawie jakości odżywek białkowych „produkowanych” na rynku polskim. Dlaczego „produkowanych”? Po pierwsze w Polsce o ile mi [...]
Banan powiedz mi co Ty masz za miks z tymi żelkami ? Ryż, mleko, białko i żelki ? Edit: Doczytałem na wcześniejszej stronie :-)) Zmieniony przez - rion10 w dniu 2015-12-28 15:09:44
[...] przyjemne białeczko 4) Ocena rozpuszczalności: 10 Jak w każdym innym białku, rozpuszczalność jest b. dobra :) Zero grudek, minimalna ilość piany. 5) Gęstość: Rzadkie białko 6) Porównanie do produktów rynkowych i ogólna opinia: Nie moge porównać tego smaku do innych produktów rynkowych, ponieważ nie jestem zwolennikiem owocowych białek, [...]
[...] IV. po pracy 10 g BCAA .przed treningowy 60min-> łosoś+jajka+warzywa 20min przed treningiem. 5 g BCAA , 1caps OxyElitePro V. Po treningu łosoś+jajka+warzywa *VI. białko w prochu+oliva+mleko albo jajecznica z6 jaj. *Przed snem: 10g BCAA+Aspargin+1c-erase TRENING: Cycki+Nogi+Bary Wycisk na skosie dodatnim sztanga Maszyna HAMMER wycisk [...]